Ümit ÖZBEK - Okul Müdürü

Sinop doğumlu olup, İlkokul, ortaokul ve liseyi Sinop´ta tamamladı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümünden mezun olup, Ağrı İli Patnos İlçesi Yukarı Damla Köyü İlköğretim Okulu´nda öğretmenliğe başladı. Daha sonra, sırasıyla Ağrı İli Patnos İlçesi İbrahim KARAOĞLANOĞLU İlköğretim okulu, İstanbul Sarıgazi Vatan İlköğretim Okulu, Sinop Merkez Tangal İlköğretim okulu, Sinop Boyabat Yeşilyurt İlköğretim Okulları´nda sınıf öğretmenliği yapmıştır. Sinop Merkez Karapınar ŞEY Yatılı İlköğretim Bölge Okulu´nda müdür yardımcılığı görevine başlamış, sonrasında Sinop Merkez Fatih İlkokulu´nda müdür yardımcısı olarak görevine devam etmiştir. Çiftlik Köyü İlkokulu´nda müdürlük görevine başlamış, sonrasında kurucu müdür olarak görevlendirildiği 15 Temmuz Şehitleri İlkokuluna atanmıştır. 2023 yılında Merkez Fatih İlkokuluna okul müdürü olarak atanmış olup, halen bu okuldaki görevine devam ettirmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

(368) 260 5472 (368) 260 5472 Eposta